A kosár üres.

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

DVD távirányítók

mustasd mind

DVD távirányítók

DVD-távirányítót keresel, mutatjuk mire ügyelj vásárláskor!

A mai modern DVD-lejátszókra egy egyszerű, de nagyon hasznos kombináció jellemző: nem csak DVD-ket, hanem zenei CD-ket is képesek lejátszani. Amennyiben a berendezés ráadásul még DVD-felvevő is, akkor nemcsak kép- és filmanyag lejátszására, hanem rögzítésére is képes. Így többé nem vagyunk kötve a TV-műsorhoz, bármikor lejátszhatjuk azt, amit korábban felvettünk, és nincs más dolgunk csak élvezni az audiovizuális felvételeinket.

A DVD-készülék távirányítója a kényelmes kikapcsolódás záloga

A távirányítók és ezen belül a DVD-lejátszók küldetése, hogy az intelligens technológián keresztül tökéletes otthoni kényelmet biztosítsanak számunkra és családunknak azáltal, hogy a mi kezünkben van az irányítás. Ezért nem kell azzal foglalkoznunk, hogy ki kapcsolja be vagy ki a berendezést, mert ez több esetben veszekedést szül. Így biztosított, hogy a kikapcsolódás felhőtlen lesz, mert az együtt töltött idő stresszmentes marad. Ennek érdekében nem kell mást tennünk, csak óvnunk és ápolnunk DVD-távirányítónkat. Amennyiben mégis elromlik, elveszik akkor azonnal be kell szereznünk egy másikat, hogy a családi harmónia továbbra is tökéletes maradjon. Választhatunk gyári DVD-távirányítót vagy esetleg univerzális DVD-távkapcsolót.

Az univerzális DVD-távirányító jellemzői

Mikor DVD-távkapcsolót keresünk, ügyeljünk arra, hogy a gombok elhelyezkedése és a készülék funkcionalitása minél egyszerűbb legyen. Válasszunk stílusos univerzális DVD-távirányítót, amely intelligens, funkcionális és megbízható. A legjobb távvezérlők a fogyasztói trendek és a felhasználói visszajelzések alapján készülnek, hiszen figyelembe veszik a véleményünket. Győződjünk meg arról, hogy a kiválasztott távirányító tartós alapanyagokból készült. Ha lehet, akkor azt a készüléket válasszuk, amely a legmodernebb technológiát rejti, hogy a DVD-távirányítónk a jövőbeni eszközökön is hosszú ideig működjön. Talán, ami a legfontosabb, hogy olyan távirányítót vásároljunk, amely teljes mértékben kompatibilis lejátszónkkal. Hol tudunk ennek utánanézni? A világhálón minden elektronikai márka közzéteszi azt a listát, hogy mely távkapcsolók működtetik készülékeiket. Ezek az adatbázisok, akár több mint 300.000 eszközkódot is tartalmaznak, amelyek világszerte több mint 6-7000 szórakoztató elektronikai márkát fednek le. Ezek az adatbázisok folyamatosan frissülnek, ami azt jelenti, hogy ezekkel lépést tudunk tartani a legújabb hi-tech trendekkel.

Milyen DVD-távkapcsolót válasszunk

Talán a legegyszerűbb választás az, amikor újra megrendeljük a gyári DVD-távvezérlőt. De valljuk meg őszintén ebben semmi újdonság nincsen. Ezért mi azt javasoljuk, hogy válasszunk univerzális DVD-távirányítót! Miért? Mert sokkal többet tud, hiszen, ha otthon több márka különböző szórakoztató elektronikai berendezése található, akkor ezeket egy univerzális távkapcsolóval roppant könnyen tudjuk vezérelni. Nem kell megijedni, a programozása rém egyszerű, és utána a dohányzóasztalon sincs káosz. Na, de nézzük a részleteket!

Amennyiben sokat szoktunk esténként filmezni, akkor válasszunk háttérvilágítással rendelkező távirányítót. Az univerzális DVD-távkapcsolók gyorsbillentyűzettel is rendelkeznek. Például az egyik gombbal kiválaszthatjuk kedvenc streaming szolgáltatónkat, így egy gombnyomásra megjelenik az Amazon Prime, a YouTube, a Netflix vagy bármely más online filmmegosztó alkalmazás. A kedvenc csatorna funkciónak köszönhetően egyetlen gombbal válthatunk népszerű csatornáink között! A modern DVD-távirányítók új audio funkcióinak köszönhetően szabályozhatjuk a TV és a Sound Bar hangerejét is. De az innovatív DVD-távkapcsolókkal több tevékenységet is vezérelhetünk egy gombnyomással. Ez zökkenőmentes irányítást biztosít berendezéseink között anélkül, hogy eszköztípusok között váltanunk kellene. Amennyiben vannak gyerekeink, a legjobb választás egy robusztus felépítésű távirányító, amely ütés- és vízálló is. Aki tapasztalt szülő, az tudja, hogy hamar kiborul az üdítős pohár, és gyorsan a padlóra esik a távkapcsoló. Még egy hasznos jó tanács: amennyiben nem szeretnénk úgy járni, hogy pont este mondja fel a távvezérlő szolgálatot, akkor válasszunk olyan eszközt, amely jelzi, hogy mikor kell az elemeket cserélnünk.