A kosár üres.

Távirányító kereső

Válassza ki, hogy milyen típusú készülékhez keres távirányítót!

Gyártó:
Típus:

Panasonic Blu-ray távirányító bolt, webáruház

Megjelenítés: 
Panasonic Blu-ray távirányítók kibővített funkciókkal

Az utángyártott modelleket harmadik fél gyártók készítik, és olyan kiegészítő funkciókat kínálhatnak, amelyek az eredeti modelleken nem állnak rendelkezésre, ezért érdemes alaposabban tanulmányozni.

Üdvözöljük webáruházunk Panasonic Blu-ray távirányító részlegén! Itt eredeti, utángyártott és programozott Panasonic Blu-ray távirányítók széles választékát kínáljuk. Minden távirányítónk kompatibilis a legtöbb Panasonic Blu-ray-lejátszóval.

Az eredeti Panasonic Blu-ray távirányító modelljeink megegyeznek a meglévő Panasonic Blu-ray lejátszójával, melyet a vásárláskor kapott. Garantáljuk, hogy a nálunk vásárolt távirányítók kifogástalanul működtetik a berendezését, ezért nem kell aggódnia a távirányító cseréjekor.

A legmagasabb minőségű anyagokból készültek, mely garantálja a hosszú évekig tartó kifogástalan használatot.

Azok számára, akik elvesztették vagy eltörték eredeti távirányítójukat, az utángyártott távirányító ideális helyettesítő. Az utángyártott Panasonic Blu-ray távirányítók gyakran olyan extra funkciókkal is rendelkeznek, mint a programozható gombok és a háttérvilágítással ellátott billentyűk.

Több Blu-ray lejátszója is van?

Kényelmes és praktikus megoldás a programozott távirányító. Az összes Blu-ray-lejátszót egyetlen távirányítóval vezérelheti. A programozott Panasonic Blu-ray távvezérlőket úgy tervezték, hogy több márkájú Blu-ray-lejátszóval is működjenek, így ideálisak azok számára, akiknek több Blu-ray-lejátszójuk is van otthonukban.

Ezek a távirányítók könnyen kezelhetők, és nem igényelnek további beállításokat, így nagyszerű választás azoknak, akik kényelmes és problémamentes megoldást szeretnének.

További márkákhoz itt talál Blu-ray távirányítókat.